Materiale folosite

TINO realizeaza orice sortiment de incaltaminte pentru copii: sandale, pantofi, ghete, cizmulite. Toate modelele se realizeaza din materiale ce asigura confort si sanatatea piciorului. Modelele moderne, dar in acelasi timp specifice varstei si culorile atragatoare au menirea de a aduce bucurie copiilor.

Pantofi si sandale copii. Modelele sunt realizate atat din piele naturala, cat si din inlocuitori, intr-o gama coloristica diversa, cu captuseli naturale asortate la culoare. Talpile sunt usoare si flexibile, din PVC color, cauciuc TR sau microporos.

GHETE NUBUK

Realizate in toate gamele de marime, ghetele tip „INSULATED” se executa din piele nubuk, prelucrata special, cu caramb inalt si guleras pentru mentinerea gleznei piciorului, cu captusala dublata cu spuma PU. Talpa din cauciuc TR injectata direct pe fete confera rezistenta sporita lipirii.

INCALTAMINTE IN SISTEMUL FLEXIBIL IFL

Acest sistem de confectie, specific societatii noastre, confera un plus de confort datorat atat adaosului planetar ortopedic pe care se muleaza perfect talpa piciorului, cat si flexibilitatii. Pantoletele barbati (saboti) sunt confectionate din piele naturala cerata sau vopsita, cu talpa din levicel-pana, extrem de usoara si flexibila. Ghetele sunt in diverese modele (clasic, rocker, cu guler sau fara) din piele naturala cerata, vopsita mata sau lucioasa.