Intretinere produse

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate conta petelor:

1

Daca incaltamintea este prevazuta cu sireturi, acestea se scot si se spala separat. In cazul in care sunt deja vechi si rupte, trebuie inlocuite cu altele noi.

2

Cu o perie speciala, curata pantofii pentru a indeparta praful si a reduce aparitia zgarieturilor. Daca prezinta urme de noroi, sterge-i folosind o laveta umeda si bine stoarsa.

3

Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Folositi sanuri potrivite a-i mentine forma. Nu uscati la ventilator, calorifer sau alte surse de caldura.

4

La final se aplica pe pantofi crema speciala pentru piele si intinde bine produsul pe toata suprafata pantofilor.

Sfaturi:

  • Pentru evitarea deteriorarii premature a incaltamintei in zona calcaiului, se recomanda folosirea incaltatorului.
  • Nu lasa incaltamintea in actiunea razelor de soare si nici langa o sursa puternica de caldura, pentru a evita degradarea materialului.
  • Pentru marirea duratei de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte in aceeasi perioada de timp. 
  • Depoziteaza incaltamintea in cutii, infasurata in hartie alba, in zone lipsite de umiditate. Pentru conservarea in timp a formei initiale a incaltamintei, este recomandata folosirea sanurilor potrivite ca forma si marime.
  • Niciun articol de incaltaminte nu se spala in masina de spalat rufe sau cu inalbitori.
  • In cazul tuturor produselor din piele sau inlocuitor de piele este interzis contactul prelungit cu apa. In acest caz garantia isi pierde valabilitatea.